Professionella lösningar för företag | Svenskt miljövänligt tryck | Enkel beställning | Säkra leveranser | Faktura 30 dagar | Kundservice öppet kl. 8-17 tel. 08-16 50 00

Expand PodiumCase – öppen disk

8 000 kr

Expand

En av världens mest sålda mässdiskar! Snygg och praktisk. Disk och transportbox i ett.

Bredd: 124 cm
Höjd: 98 cm

Bästa premiumkvalitetSvenskt kvalitetstryckVälj tryck i Stretch Poly för bra miljövalVälj tryckmaterial Stretch Poly för miljövänlig vattenbaserad tryckfärgI lager. Normal leveranstid 5 arbetsdagar

 

Nollställ

Leveranstid *

Artikelnr: Inte tillgänglig Kategori: Brand:

Expand PodiumCase – öppen komplett mässdisk med tryck

 

BESKRIVNING

 

Expand PodiumCase är en av världens mest sålda mässdiskar. Uppskattad för sin stilrena design, stabila konstruktion och funktion i slagtåligt transportcase. Perfekt för mässor, events och andra aktiviteter.

Expand PodiumCase ger dig en stor yta att sätta ditt unika budskap. Den svängda uppskattade boomerang-formen gör att ditt tryck syns från flera vinklar.

Du får en mässdisk med generös bordsyta. Uppskattad funktion och trivsam att samlas kring. Ställ dit informationsmaterial och give-aways. Eller varför inte duka upp och bjud dina besökare på dryck.

Med Expand PodiumCase får du goda förvaringsmöjligheter. På baksidan av mässdisken har du flera hyllor. Perfekt för att förvara trycksaker, give-aways och annat mindre mässmaterial.

Expand PodiumCase består av ett slagtåligt case i hårdplast, toppskiva, hyllplan, sockel och ditt unika tryck.

Du tar med dig Expand PodiumCase vart du vill. Mässdisken fungerar lika bra inomhus som utomhus. För utomhusbruk rekommenderas val av gråsvart toppskiva för utomhusbruk.

En toppskiva ingår. Val i ek, björk, aluminium, svart, vit, gråsvart utomhusskiva. Du kan självklart köpa extra toppskiva, t.ex. om du vill köpa till en extra toppskiva för utomhusbruk.

När Expand PodiumCase är hoppackad använder du caset som transportbox för ditt mässmaterial. Detta gör mässdisken perfekt för att förvara och transportera bl.a. Expands mässväggar. Använder du ingen mässvägg fungerar det självklart bra att packa rollups och annat mässmaterial.

Du väljer i vilket material du önskar till ditt tryck så du får ut bäst funktion och färgmatchning. Val i slittåliga och lättskötta Flex Panel eller populära Stretch Fabric med fantastiska färger. Unik valmöjlighet för dig som ska använda ditt Expand PodiumCase tillsammans med en mässvägg. Är din mässvägg en panelvägg matchar du enklast med tryck på Flex Panel. Är din mässvägg en tygvägg matchar du enklast med Stretch Fabric. Ska du använda din mässdisk utomhus är Flex Panel enklare att torka av och hålla rent jämfört med Stretch Fabric. Självklart är valet fritt. Läs mer om materialens egenskaper nedan

Med tryck i Stretch Fabric uppfyller Expand PodiumCase våra krav för ”Bra miljöval”. Svenskt kvalitetstryck utan kemiska lösningsmedel på PVC-fri duk.

Du transporterar enkelt din mässdisk. Caset har både hjul och handtag för smidigt användande.

Expand PodiumCase använder du över lång tid. Vill du uppdatera ditt budskap beställer du enkelt nytt tryck. Läs mer om tillbehör nedan.

Tips! Skapa ett enhetligt mässkit med ditt Expand PodiumCase och en mässvägg. Vill du ha en ännu större disk? Titta på på Expand PodiumCase XL.

 

MALLAR OCH ORIGINAL/TRYCKFIL


Du skapar enkelt din design! Se separat produktflik för mallar, specifikation samt hur du skapar och skickar original.

STORLEK OCH VIKT

Uppställd disk  |  packat stängt case

Bredd: 124 cm  |  73 cm

Höjd: 98 cm  |  98 cm

Djup: 60 cm  |  45 cm

Vikt: 19,9 kg

 

 

MONTERING

Monteras enkelt på 1-2 minuter

Montering kan göras av 1 st person

Monteras utan verktyg

Se separat flik för bruksanvisning och skötselråd.

 

 

LEVERANS

Normal leveranstid: 5 arbetsdagar

Expresshantering: Ja

Internationell frakt: Ja

Massutskick: Ja

 

PRIS FRAKT

Företagsfrakt Sverige 1-2 arbetsdagar: 350 kr / adress*
Bud Stockholm: 500 kr / adress*
Express Sverige: Offert
Internationell: Offert
Massutskick: Offert
* Kan variera beroende på ort, tidsram samt totalt antal produkter och adresser. Uträkning sker i kassan.

 

 

BETALNING

 

Faktura 30 dagar, utan avgift
Förskottsbetalning (Bankgirot, SEB)
Faktura via post eller e-post
Kreditbedömning förekommer
Priser angivna exklusive moms

 

 

ETT TRYGGT KÖP

 

 

 

VÄLJ TRYCK

Du väljer tryckmaterial till din Expand PodiumCase. Välj Stretch Fabric för tyg som passar till tygväggar. Välj Flex Panel för material som matchar panelväggar.

 

STRETCH FABRIC


Storsäljare i högupplöst digitalt sublimeringstryck med fantastisk detaljrikedom och färgåtergivning. Den digitala tekniken ger fritt antal färger så du kan skapa din unika design. Sublimeringstrycket är miljövänligt där färgens bärare är vattenbaserad istället för miljöfarliga lösningsmedel. En bärare håller färgen flytande vid applicering under produktionsprocessen. Vattenfasta färger som verkligen håller över tid utan att mattas av.
Stretch Fabric är en tygduk i brandklassad polyester med unika egenskaper. Duken har inbyggd stretch som håller ditt budskap så fräscht och slätt som möjligt. Ett optimalt material för mässväggar och mässbord med tyg. Ytan på denna täta tjockare duk är perfekt balanserad för bästa färgåtergivning och textur. Ytan ligger mellan matt och glansig, helt utan reflektioner. En mycket uppskattad och efterfrågad egenskap vid alla typer av mässor och events, framförallt om produkten ska användas vid fotografering.

FLEX PANEL


Ledande material för mässprodukter med paneler/våder. Trycket är digitalt och högupplöst där du kan skapa din unika design. Fritt antal färger och djup mörk svärta (se originalspecifikation för CMYK-blandning).
Flex Panel är populärt för sin hållbarhet och släta yta, där du kan använda ditt mässmaterial gång på gång med bibehållen kvalitet. Unika egenskaper där materialet är lika bra rakt som böjt tack vare sin optimerade tjocklek. Alltid slät reptålig yta helt utan minsta rynka. Skyddande yta som är mycket enkel att torka av om din produkt blir skulle bli smutsig.
Bra för detaljer och bilder. Är bildyta större än ca 1 meter, kommer bilden i våder som du enkelt monterar kant i kant med knappt synliga skarvar. Likt alla material som kommer som våder, är det alltid bra att inte sätta för liten text och detaljer om budskapet ska läsas på nära avstånd. Beroende på montering kan våder skilja +/- 2 mm i höjdled.
Tryckmaterial är självklart brandklassat.

 

 

TILLBEHÖR

 

EXTRA ELLER NYTT TRYCK

Uppdatera budskapet till din Expand PodiumCase.

 

 

DESIGNSERVICE

Behöver du hjälp? Våra formgivare hjälper dig med design och original till din Expand PodiumCase.

 

OM MÄRKET EXPAND


Svenska Expand är en av världens största tillverkare av portabla mediadisplayer. Premiumlösningar där produkter tillverkas och designas enligt ISO 9001.
Affärskoncept
”Vi möjliggör för företag och organisationer att marknadsföra sina produkter på de platser och i de miljöer där deras målgrupper befinner sig.”

SÅ HANDLAR DU!

1. Lägg order idag

2. Skicka in original/tryckfiler

3. Vi bekräftar din order och filer

Kräver din produkt korrektur kommer du få detta skickat till dig per e-post för ditt godkännande innan vi startar produktion.

Klart – din order är på väg!

Tips! Lägg din order så snart du kan. Har du inte färdiga original kan du skicka in dessa i efterhand. Du får då snabbare leverans!

BETALNING


Faktura 30 dagar, utan avgift

Förskottsbetalning (Bankgirot, SEB)

Faktura via post eller e-post

Kreditbedömning förekommer

Priser angivna exklusive moms

 

Toppskiva

Aluminium, Björk, Ek, Gråsvart utomhusskiva, Svart, Vit

Tryckmaterial

Stretch Fabric, Super Stretch, Stretch Poly, Flex Panel

FRÅGOR OCH SVAR

Inga frågor registrerade.

 

 

STÄLL EN FRÅGA


 • NAMN


 • FÖRETAG / ORGANISATION


 • DIN E-POST


 • TELEFON


 • ÄMNE


 • MEDDELANDE


 • BIFOGA FIL

 • Släpp filer här eller

  OFFERT

  Skicka oss en förfrågan idag! Vi återkommer med snabba bra svar.

   

   

  • Dagens datum: 19/07/2024

  • NAMN


  • FÖRETAG / ORGANISATION


  • E-POST


  • TELEFON


  • INTRESSERAD AV

   Vilken/vilka produkter är ni intresserade av?
   Antal av varje produkt?

  • DATUM FÖR LEVERANS


  • LEVERANS TILL LAND


  • ORT OCH/ELLER POSTNUMMER


  • ÖVRIG INFORMATION

  SPECIFIKATION

  Filformat: PDF-fil

  Upplösning: 150 dpi vid skala 1:1

  Färgläge: CMYK. Ej RGB, spara om tex bilder från RGB till CMYK

  Mättad svart: Flex Panel = CMYK 40/40/10/100, Stretch Poly = CMYK 40/40/10/100

  Typsnitt: konvertera alla typsnitt till kurvor/konturer/outlines

  Satsyta (synbar visuell yta produkt): se originalmall

  Grafisk yta (yta original): se originalmall

  Utfall: se originalmall

   

  SKICKA FILER

  Gå till den är sidan för att skicka dina filer. Om det tar lite tid för dig att skapa och skicka in filer är ett tips att lägga order nu direkt och skicka in filer i efterhand. Vi planera då för din order och du får snabbare leverans.

  INFORMATION

  STORLEK OCH MÅTT

  Står angivet i beskrivningen på produktsidan.

  HAR NI MALL TILL TRYCKFILEN?

  Ja, vissa produkter har mallar och finns i så fall för nedladdning här på sidan. En mall använder du för att enklare förstå och lägga upp din layout och design.

  BEHÖVS UTFALL?

  Både med och utan utfall funkar, gör det som är enklast för dig. Skulle utfall absolut behövs så står det tydligt i mallen.

  UPPLÖSNING

  Det är enkelt för dig som kund att avgöra hur bra upplösning, skärpa, dina tryckfiler har. Titta på filen i verklig storlek (skala 1:1) på din dator. Är det suddigt eller pixligt på datorn, blir trycket därefter. Är det skarpt och fint på din dator, blir det fint när vi trycker. Tänk på att man ofta tittar på storformatstryck från ett visst avstånd. Ta ett par kliv bort från din skärm så kan du få en mer rättvisande känsla.

  FÄRGER

  Spara underlag och tryckfiler i färgläge CMYK. Du kan i text ange aktuella PMS-färger när ni skickar oss filer. PMS-färger finns i regel angivna i er grafiska manual, fråga er marknadsavdelning eller reklambyrå. Vi använder informationen om PMS-färger för okulär kvalitetskontroll, men det är ni som kund som ansvarar för att tryckfilen har rätt CMYK-blandning och korrekt inställningar. Ni kan även förse oss med ett fysiskt referenstryck, vilket tydligt ska anges när ni skickar in filer. Tänk på att utbyte av information och underlag kan påverka leveranstiden.

  Har vi inte mottagit information om PMS-färger eller referenstryck när ni skickar oss filer, så ger ni ert godkännande att starta produktion. Ni kan inte skicka in information i efterhand, efter ni har skickat oss filer. Många lägger order utan information om PMS-färger, vilket självklart är går bra om ni så önskar.

  Tänk på att upplevelsen av färger på datorskärm kan avvika från tryckresultatet, bla pga av inställningar och färgkalibrering på skärmar.

  PMS-färger är en internationell standard för trycksaksproduktion, se mer information på denna sida http://en.wikipedia.org/wiki/Pantone.
  Att ange CMYK-blandning är inte en giltig referens.

  SVART TRYCK

  För riktigt djup mörk svärta, använd CMYK-blandningen som står angiven här på sidan under ”Specifikation”. CMYK-blandning i 0/0/0/100 i blir självklart svart, men något ljusare nyans.

  BILDER

  Undvik komprimerande format såsom jpeg när du arbetar med din design.

  SKALA

  Vi vet att filer kan bli riktigt stora. Det går bra att göra tryckfiler i skala, men var noga med att justera upplösningen proportionerligt. Ange när ni skickar in filer att de är gjorda i skala.

  HJÄLP SKAPA TRYCKFILER

  Gå till den här sidan om du önskar anlita vår designservice för att skapa design och filer.

  ANVÄNDARRÄTT OCH COPYRIGHT

  Du har väl stämt av att du har användarrätt till grafiskt material/tryckfiler, tex text och bilder? Fråga din marknadsavdelning eller reklambyrå, de vet vad som gäller. Som kund ansvarar du för dina tryckfiler.

  Självklart har vi alla olika kunskap kring att skapa tryckfiler. Kontakta kundservice vid frågor.

  BRUKSANVISNING

   

   

  SKÖTSELRÅD